“Memleket İşi Gönül İşi” “Memleket İşi Gönül İşi”

Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Münir Temel'in değerli annesi için anlamlı bir etkinlik düzenledi. Bu özel günde, annenin ruhuna mevlid okutularak dualar edildi. Ahirete intikal eden büyüklerimizin manevi huzurunda yapılan bu dualarla, onlara rahmet dileyerek geride kalanlara sabır temennisinde bulunuldu.

Mevlide, derneğin üyeleri ve değerli misafirler katılım gösterdi. Özellikle derneğin üyesi olan TURKAV Başkanı Can Demirel ve yönetimi, Fahri hemşerimiz Belediye Meclis üyesi İsmail Doğan ve İstanbul'dan gelen diğer değerli misafirlerin katılımıyla etkinlik anlam kazandı.

Programda duaların yanı sıra, katılımcılara ikramlarda bulunuldu ve hoş bir atmosfer oluşturuldu. Bu vesileyle, katılan herkese teşekkür edilerek, duaların kabul olması temenni edildi. Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bu tür etkinliklerle birlik ve beraberliği pekiştirirken, manevi değerlere önem veren bir toplum olma yolunda adımlar atmaya devam ediyor.

Dernek tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Münir Temel abimizin kıymetli annesinin mevlidi okutuldu. Ahirete kavuşan büyüklerimize rahmet geride kalanlara sabırlar diliyoruz. Mevlidimize Katılan değerli misafirlerimiz Derneğimizin üyesi damadımız TURKAV Başkanı Sn.Can Demirel ve yönetimi,Fahri hemşerimiz Belediye Meclis üyesi Sn.İsmail Doğan,İstanbul’dan gelen Değerli misafirlerimiz ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.Allah kabul makbul eylesin.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay