Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, her yıl Ekim ayında gerçekleştirilen "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" etkinlikleri çerçevesinde, meme kanserinin erken teşhisi ve önlenmesine yönelik bir farkındalık semineri düzenliyor. Uzman Dr. Aylin Asa Afyoncu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek seminer, Kırklareli Kütüphanesi'nde yapılacak.

Dünya genelinde milyonlarca kadını etkileyen bu hastalık hakkında bilgilendirme yapmayı amaçlayan seminerde, tarama ve önleme yöntemlerine dair önemli konular ele alınacak. Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, tüm vatandaşları bu önemli etkinliğe katılmaya davet ediyor.

Uzmanından ‘M Çiçeği virüsü' uyarısı Uzmanından ‘M Çiçeği virüsü' uyarısı

Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Her yıl Ekim ayında düzenlenen “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında, dünya çapında milyonlarca kadını etkileyen hastalığın taranmasını ve önlenmesini teşvik etmek amacıyla Uzm. Dr. Aylin Asa Afyoncu katılımı ile kütüphanemizde düzenlenecek olan Meme Kanseri Farkındalık Semineri’ne tüm kullanıcılarımız davetlidir.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner