Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği (Bal Türk) Başkanı Erol Ateş, derneğe yeni üye olan Kırklareli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclis Üyesi Cihan Alkan’ı büyük bir memnuniyetle karşıladı. Derneğin Bademlik Mahallesi, Naim Süleymanoğlu Sokak’ta bulunan binasında gerçekleşen buluşmada Alkan, dernek ailesine resmi olarak katıldı.

Başkan  Ateş, yaptığı açıklamada, Cihan Alkan’ın derneğe katılımının kendileri için büyük bir kazanç olduğunu belirtti. Ateş, “Ailemiz büyümeye devam ediyor yine Bugün Bademlik Mahallesi Naim Süleymanoğlu sokakta bulunan Dernek binamıza gelerek Üyelik başvurusunu yapan Kırklareli Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyesi değerli kardeşim Cihan Alkan her gün büyüyen ailemize dahil olup gücümüze güç kattı. Kendisine teşekkür eder Üyeliğinin hayırlı olmasını temenni ederim. Gücümüzü Büyük Ailemizden aldığımız doğrudur.” ifadelerini kullandı.

Cihan Alkan ise Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği’ne üye olmaktan gurur duyduğunu belirterek, bu büyük ailenin bir parçası olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Başkan Erdem’den SGK İl Müdürüne Ziyaret Başkan Erdem’den SGK İl Müdürüne Ziyaret

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner