Öz Sağlık-İş Sendikası'ndan ŞÖNİM Ziyareti Öz Sağlık-İş Sendikası'ndan ŞÖNİM Ziyareti

Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi, Kütüphane Yaz Programı (KÜYAP'24) etkinlikleri çerçevesinde çocuklara yönelik düzenlediği masal saati ve boyama etkinliği ile minik okuyucularını ağırladı. Bugün gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, “Gizemli Konuk ve Orman Sakinleri” masalını dinlediler ve ardından keyifli bir boyama çalışması yaptılar.

Kütüphane Yaz Programı (KÜYAP'24) kapsamında düzenlenen bu özel etkinlikte, kütüphane personeli tarafından çocuklara “Gizemli Konuk ve Orman Sakinleri” adlı masal okundu. Masal, çocukların hayal gücünü geliştiren ve onları eğlendiren içeriğiyle büyük ilgi topladı. Masal sırasında çocuklar, ormanın sakinlerinin gizemli konukla yaşadığı maceraları dikkatle dinleyerek masalın büyülü dünyasında keyifli anlar yaşadılar.

Masal saatinin ardından düzenlenen boyama etkinliği, çocukların yaratıcılıklarını sergilemeleri ve el becerilerini geliştirmeleri için harika bir fırsat sundu. Masaldan ilham alan çocuklar, karakterlerin ve sahnelerin resimlerini boyayarak hem eğlendi hem de öğrendi. Renkli kalemlerle yapılan bu çalışmada çocukların neşesi ve heyecanı görülmeye değerdi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner