Lüleburgaz Belediyesi, 29 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi (LYFA) tesislerinde düzenlenen Uluslararası Masa Tenisi Kampı'na ev sahipliği yaptı. Etkinlik, masa tenisi sporuna olan ilginin artırılması ve sporcuların uluslararası standartlarda eğitim alması amacıyla gerçekleştirildi.

Kampta, çeşitli ülkelerden gelen sporcular ve antrenörler yer aldı. Lüleburgaz Belediyesi, kamp süresince tüm katılımcılara başarılar dileyerek, sporun ve dostluğun güçlendirilmesine katkı sağladı. Belediye yetkilileri, bu tür uluslararası etkinliklerin bölgenin tanıtımı açısından önemli olduğunu belirtti.

Etkinlik, masa tenisi sporunun yaygınlaştırılması ve sporcuların uluslararası deneyim kazanmaları açısından büyük bir fırsat sundu. Lüleburgaz Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen kampın, sporculara hem teknik hem de taktiksel anlamda katkı sağladığı ifade edildi.

Galatasaray ile Gaziantep FK 11. randevuda Galatasaray ile Gaziantep FK 11. randevuda

Lüleburgaz Belediyesi, bu tür spor organizasyonlarının devam edeceğini ve sporun her branşında destek vermeye devam edeceğini duyurdu.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay