Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Merkez ilçeye bağlı Ulukonak köyünde faaliyet gösteren Yıldız Plastik Ambalaj ve Kulp Sanayi Ltd. Şirketi, bu program çerçevesinde hibe desteği ile temin ettiği makinelerin alımını ve montajını başarıyla tamamladı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı teknik personeller, projeyi yerinde inceleyerek makine ve ekipmanların kurulumunu değerlendirdi. Yapılan incelemeler sonucunda, projenin tüm aşamalarının başarılı bir şekilde tamamlandığı tespit edildi.

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Merkez ilçemizin Ulukonak köyünde bulunan Yıldız Plastik Ambalaj ve Kulp Sanayi Ltd. Şirketinin, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar kapsamında; hibe ile temin etmiş olduğu makinelerinin alım ve montajları bitirilerek, makine ve ekipmanların incelemeleri İl Müdürlüğümüzün teknik personelleri tarafından yerinde yapılarak, proje tamamlanmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay