Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Karacaibrahim Mahallesinde vatandaşların katılımıyla bir mahalle toplantısı düzenledi. Toplantıda, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Bilgin Özbaş, vatandaşlara Sosyal Hizmet Modelleri, Kadına Yönelik Şiddet, Erken Yaşta Evlilikler, Bağımlılıkla Mücadele, ALO 183 ve KADES gibi önemli projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

Babaeski’de “Yeni Tarımsal Destekleme Modeli” Toplantısı Yapıldı Babaeski’de “Yeni Tarımsal Destekleme Modeli” Toplantısı Yapıldı

İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı temsilcilerinin de katıldığı toplantıda, vatandaşların soruları yanıtlanarak, mahallenin talepleri değerlendirildi. Özbaş, "Talep değil, arz odaklı çalışmaya devam ediyoruz" diyerek sosyal hizmetlerin etkin bir şekilde sürdürüldüğünü vurguladı.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Karacaibrahim Mahallesinde Muhtarımız ve vatandaşlarımızın katılımıyla mahalle toplantısı gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı temsilcilerinin bulunduğu Vatandaş Buluşmasına İl Müdürümüz Sayın Bilgin Özbaş katılım sağlayarak Sosyal Hizmet Modelleri, Kadına Yönelik Şiddet, Erken Yaşta Evlilikler, Bağımlılıkla Mücadele, ALO 183, Kades ve Uyum Projeleri hakkında bilgiler verdi. Yapılan bilgilendirmelerin ardından vatandaşlarımızdan gelen sorular cevaplandırıldı.” ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay