Sezona Derbili Başlangıç Sezona Derbili Başlangıç

Lüleburgaz Belediyesi, sporun ve rekabetin coşkusunu yaşatacak 8. Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası Çetin Öten Kupası’nı başlatıyor. Bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan turnuva, futbolseverlerin büyük ilgisini bekliyor. Turnuvaya katılmak isteyen takımlar, 10-18 Temmuz tarihleri arasında Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi'nde (LYSA) bulunan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne başvurabilirler.

Lüleburgaz Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ‘’Takımını kur turnuvaya katıl! Heyecanla beklediğiniz 8. Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası Çetin Öten Kupası başlıyor. Turnuvada yer almak isteyen takımlar 10-18 Temmuz tarihleri arasında LYSA'da bulunan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüze başvurabilir.’’ ifadelerine yer verildi.

Turnuva, katılımcılara keyifli anlar yaşatmayı ve sporla dolu yaz akşamları geçirmeyi hedefliyor. Her yıl büyük bir coşkuyla takip edilen turnuvada, amatör futbol takımları arasında kıyasıya rekabet yaşanacak. Turnuva boyunca, katılımcılar hem spor yapma imkanı bulacak hem de dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirecekler.

Geçmiş yıllarda büyük ilgi gören ve birçok yetenekli futbolcunun sahne aldığı Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası, bu yıl da Lüleburgaz'da spor dolu akşamların adresi olacak. Turnuvaya katılan takımlar, hem kupa için mücadele edecek hem de seyircilere keyifli anlar yaşatacak.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay