Tekirdağ'da denetim sırasında araca tırmanan kedi gülümsetti: "Ehliyet, ruhsat tamam ama mamayı unuttun" Tekirdağ'da denetim sırasında araca tırmanan kedi gülümsetti: "Ehliyet, ruhsat tamam ama mamayı unuttun"

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü, pazar günü tarihi Sokullu Mehmet Paşa Camii önünde düzenlenen bir törenle umreye gidecek vatandaşları dualarla uğurladı. 4-6 yaş Değerler Eğitimi Öğreticisi Fatma Ergül tarafından oluşturulan umre kafilesine yönelik düzenlenen programa, din hizmetleri uzmanları, aileler ve vatandaşlar katıldı.

Din Hizmetleri Uzmanı Resül Çay, programın başlangıcında Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi. Ardından İlçe Müftüsü Sabri Demir, umre yolcularına yönelik bir konuşma yaptı. Konuşmasında, Umre'ye gidenlerin Allah ve Rasulü'nün misafiri olduğunu vurgulayan Müftü Demir, kutsal topraklarda yapılacak ibadetlerde sabır göstermenin, bol bol namaz kılmanın ve tavaf yapmanın önemine dikkat çekti. Ayrıca, umrecilerden Lüleburgaz halkının selamlarını Rasulullah Efendimiz'e ve kutsal topraklara iletmelerini rica etti.

Duygusal anların yaşandığı program, yapılan duaların ardından sona erdi. Umre kafilesi, sevdiklerinin duaları eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay