Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO), Temmuz Ayı olağan meclis toplantısının ardından önemli bir bilgilendirme etkinliğine ev sahipliği yaptı. Toplantı sonrası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Uyum Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Onur Yüksel ve beraberindeki heyet, LTSO'nun misafiri olarak toplantıya katıldı.

Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

Meclis ve oda üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, tahkim, uyuşmazlık ve arabuluculuk konularında Çözüm Merkezi’nin sunduğu hizmetler hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Toplantıda, tahkim ve arabuluculuk süreçlerinin işleyişi, tarafların bu süreçlerdeki hak ve sorumlulukları, arabuluculuğun avantajları gibi konular ele alındı. Üyeler, tahkim ve arabuluculuk hizmetlerinin şirketler arasındaki anlaşmazlıkların çözümünde sağladığı faydalar hakkında bilgilendirildi. Ayrıca, arabuluculuk sürecinin yasal çerçevesi ve uygulamaları hakkında da detaylı bilgiler paylaşıldı.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada, “Odamızın Temmuz Ayı olağan meclis toplantısı sonrası; TOBB Uyum Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Sayın Onur Yüksel ve beraberindeki heyet misafirimiz oldular. Meclis ve Oda üyelerimiz tahkim, uyuşmazlık ve arabuluculuk konularında Çözüm Merkezi'nin verdiği hizmetler konusunda bilgilendirildi.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner