Komşu köye geçiş için arazisini kullandılar, tepki amacıyla tel örgü çekti Komşu köye geçiş için arazisini kullandılar, tepki amacıyla tel örgü çekti

Lüleburgaz Belediyesi, kent genelinde düzenli olarak sürdürülen temizlik çalışmalarını sabahın ilk saatlerinde başlatarak temiz ve düzenli bir çevre sağlamak için adımlar atıyor. Belediye ekipleri, günün ilk ışıklarıyla birlikte kentin cadde ve sokaklarında temizlik faaliyetlerine başlayarak Lüleburgaz halkına temiz bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.

Belediye, bu çalışmaların daha geniş bir kitleye ulaşması ve çevre bilincinin yayılması amacıyla Lüleburgaz gönüllülerinin desteğine de büyük önem veriyor. Belediye yetkilileri, çevreyi koruma çalışmalarına destek veren gönüllülere teşekkür ederek, Temiz sokaklar, mutlu yarınlar için destek veren tüm Lüleburgaz gönüllülerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şehirdeki temizlik çalışmaları kapsamında ekipler, sokakları süpürmekten çöp kutularının boşaltılmasına, yeşil alanların bakımından zararlı atıkların toplanmasına kadar kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Lüleburgaz Belediyesi, temizlik faaliyetleriyle yalnızca kent estetiğini korumakla kalmayıp, çevreyi koruma bilincini aşılamayı ve daha sağlıklı bir yaşam alanı sağlamayı amaçlıyor.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay