Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen açık hava sinema etkinliğinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Gerenli, Türk sinemasının kült yapımlarından "Dondurmam Gaymak" filmini Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi (LYKA) bahçesinde vatandaşlarla birlikte izledi.

Başkan Gerenli, bu tür etkinliklerle Lüleburgazlıları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, bu akşam yapılacak olan "Devrim Arabaları" film gösterimine de davette bulundu. “Yıldız akademilerimizde, yıldızlar altında bu nostaljiyi yaşatmaya devam edeceğiz,” diyen Gerenli, Lüleburgaz’da sinema kültürünü canlı tutmanın ve geçmişin değerli yapımlarını yeni nesillerle buluşturmanın önemine vurgu yaptı.

Çocuklar Mask Atölyesi Etkinliğinde Buluşacak Çocuklar Mask Atölyesi Etkinliğinde Buluşacak

Bu tür etkinliklerin, toplumsal ilişkileri güçlendirdiğini ve toplumsal birlikteliğe katkı sağladığını belirten Gerenli, Lüleburgaz halkının ilgisinden memnun olduğunu ifade etti. Etkinliğe katılan Lüleburgazlılar, nostaljik filmleri açık havada izleme fırsatı buldukları için memnuniyetlerini dile getirerek, belediyeye teşekkür etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay