Lüleburgaz’da Umre Kafilesi Dualarla Uğurlandı Lüleburgaz’da Umre Kafilesi Dualarla Uğurlandı

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, çocukların korunması amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında Lüleburgaz'da sokakta çalıştırılan ve dilendirilen çocuklar için saha faaliyetlerine devam ediyor. Lüleburgaz Çocuk Şube Müdürlüğü, Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Amirliği ve Lüleburgaz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle oluşturulan Sokak Mobil Ekibi, sokakta çalıştırılan çocukların tespiti ve korunması için aktif çalışmalar yürütüyor.

Ekipler, sahada yaptıkları incelemeler ve müdahalelerle çocukların sosyal hizmetlerden faydalanmalarını sağlamak için adımlar atıyor. Bu çalışmalar, çocukların sağlıklı bir ortamda yetişmeleri ve eğitimlerinden kopmamaları adına büyük önem taşıyor.

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Lüleburgaz Çocuk Şube Müdürlüğü, Lüleburgaz Belediyesi Zabıta Amirliği ve Lüleburgaz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle oluşturulan Sokak Mobil Ekibi ile sokakta çalıştırılan ve dilendirilen çocuklara yönelik saha çalışmalarımız devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay