Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, gençlerin genel, sosyal ve mesleki bilgilerini geliştirerek iş hayatına hazırlamayı amaçlayan NEET Projesi'nin kapanış ve basın toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Gerenli, projeye katılan 60 gençten 24'ünün proje tamamlanmadan iş bulmuş olmasının sevindirici bir gelişme olduğunu belirtti.

Kofçaz Müftüsü Harun Bulaca’dan Tanışma Ziyaretleri Kofçaz Müftüsü Harun Bulaca’dan Tanışma Ziyaretleri

Başkan Gerenli, gençlerin meslek edinmelerine yardımcı olmanın yanı sıra, onların sosyal ve genel bilgilerle donatılmasının önemine de vurgu yaptı. Projenin başarılı sonuçlar vermesinin, Lüleburgaz'da gençlerin istihdam edilebilirliğini artırmak adına atılan adımların ne kadar yerinde olduğunu gösterdiğini söyledi.

Lüleburgaz Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ‘’Neet projemizin kapanış ve basın toplantısını gerçekleştirdik. Projeye katılan 60 gencimizin, genel, sosyal ve mesleki bilgilerini geliştirerek meslek hayatına hazır hale gelmelerini hedefledik. Bu gençlerimizden 24’ünün proje henüz tamamlanmadan iş bulmuş olmaları sevindirici. Tüm paydaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.’’ ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner