Lüleburgaz Belediyesi, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü olan 8 Kasım için hazırlıklara hız verdi. Bu kapsamda, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi (LYKA)'da düzenlenen bir toplantıda kamu kurumları, kuruluşlar ve sivil toplum örgütlerinin (STK) temsilcileri bir araya geldi. Toplantıda, 8 Kasım etkinliklerinin detayları ele alındı.

Toplantıda konuşan belediye yetkilileri, 8 Kasım'ın Lüleburgaz halkı için taşıdığı tarihi ve manevi öneme dikkat çekti. Kurtuluşun 102. yılı vesilesiyle, kentte gerçekleştirilecek etkinlikler için kamu ve sivil toplumun iş birliği yapmasının önemine değinildi. Etkinliklerin, hem kent halkının birlikteliğini pekiştireceği hem de geçmişin anısını taze tutacağı ifade edildi.

Vekil Gündoğdu’dan Babaeski’de Çiftçi Ziyaretleri Vekil Gündoğdu’dan Babaeski’de Çiftçi Ziyaretleri

Lüleburgaz Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “8 Kasım Lüleburgaz'ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde kentimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarıyla STK temsilcileriyle LYKA'da bir araya geldik. 8 Kasım'ı büyük bir coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz!” ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner