Lüleburgaz Belediyesi, "İyilik elden ele" anlayışıyla hizmete sunduğu Sevgi Mağazası ile ihtiyaç sahibi ailelere büyük destek sağlıyor. Bugüne kadar 3 bin 487 ihtiyaç sahibi aileye 49 bin 663 adet kıyafet desteğinde bulunan Sevgi Mağazası, dayanışma ve yardımlaşmanın güzel bir örneğini sergiliyor.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Sevgi Mağazası'nın kuruluş amacının, toplumdaki dayanışma ruhunu pekiştirmek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak olduğu belirtildi. Sevgi Mağazası, hem bireysel bağışçılardan hem de kurum ve kuruluşlardan gelen kıyafetleri özenle seçerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Mağaza, yıl boyunca aktif olarak hizmet veriyor ve her yaş grubuna yönelik kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine sunuyor.

Sevgi Mağazası'na yapılan bağışlar, mağazanın devamlılığı açısından büyük önem taşıyor. Lüleburgaz Belediyesi, duyarlı vatandaşların ve kuruluşların destekleriyle bu büyük dayanışmanın daha da büyüyebileceğini belirtiyor. Belediyenin çağrısında, "Siz de Sevgi Mağazamıza bağışta bulunarak bu büyük dayanışmanın içerisinde yer alabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliklerle Sürüyor Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliklerle Sürüyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner