Lüleburgaz Belediyesi, geleceğin bilişimcilerini yetiştirmeye yönelik önemli bir adım daha attı. Lüleburgaz İnovasyon Merkezi’nde (LİMER) gerçekleştirilen Bilişim Atölyeleri'ni başarıyla tamamlayan 8-14 yaş arası çocuklara, katılım sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Sertifikalar, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş tarafından çocuklara takdim edildi.

Kaymakam Balaban’ın Aile Ziyaretleri Devam Ediyor Kaymakam Balaban’ın Aile Ziyaretleri Devam Ediyor

Lüleburgaz Belediyesi, İnovasyon Merkezi’ni yeniden aktif hale getirerek, gençler için düzenlenen bilişim atölyeleri ile geleceğin teknoloji uzmanlarını kazandırmayı hedefliyor. Belediye, bu tür eğitimlerle çocukların ve gençlerin bilişim dünyasında yetkin bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı sürdürecek.

Lüleburgaz Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “LİMER Bilişim Atölyelerini tamamlayarak katılım sertifikası almaya hak kazanan 8-14 yaş arasındaki çocuklarımıza sertifikaları Belediye Başkan Yardımcımız Kemal Pektaş tarafından verildi. Yeniden aktif hale getirerek geleceğin bilişimcilerini kazandığımız Lüleburgaz İnovasyon Merkezi’nde çocuk ve gençlerimiz için atölyeler düzenlemeyi sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verildi.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner