Bulut, Güneş Kuaför Salonu’nun Açılışını Yaptı Bulut, Güneş Kuaför Salonu’nun Açılışını Yaptı

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla emekli din görevlilerine yönelik özel bir etkinlik düzenledi. Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda gerçekleşen yemekli programa, emekli din görevlileri ve müftülük personeli katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftüsü Sabri Demir’in konuşması ve dua ile sona erdi.

Müftü Demir, konuşmasında din görevlilerinin İslam'ın rahmet dolu mesajlarını insanlığa ulaştırmadaki önemli rollerine vurgu yaparak, “İslam'ın rahmet dolu mesajlarını mihraplardan, minberlerden, kürsülerden, minarelerden insanlık ile buluşturmanın her daim gayreti içerisinde olan, sahih bilgilerle zihinleri aydınlatan ve milletimize hizmet etmeyi en büyük paye sayan tüm hocalarımızın 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı tebrik ediyorum. Ahirete irtihal etmiş olan din görevlilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olanlara sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum. Geleneksel her yıl düzenlediğimiz bu programa katılan emektar hocalarımızın her birine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Program sonrasında İlçe Müftüsü Sabri Demir, hafızlık kursu öğrencileriyle birlikte akşam namazı kıldı ve namaz sonrasında onlara hafızlığın önemine dair kısa bir nasihatte bulundu. Demir, hafızlık yolunda azimle çalışan öğrencilere başarılar dileyerek, bu süreçte onlara her daim destek olacaklarını ifade etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay