Lüleburgaz Belediyesi, Kurban Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi'nde (LYSA) bayramlaşma programı düzenledi. Programa ilçe protokolü ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşma programında birbirinden güzel anlar yaşanırken, katılımcılar bayramın sevincini birlikte paylaştılar.

Programın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi. Emniyet mensuplarına bayramlarını kutlamak ve teşekkür etmek amacıyla yapılan ziyarette, güvenlik güçlerinin bayram boyunca gösterdiği özveri takdirle karşılandı.

Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu Çöktüğü için trafiğe kapatılan yol üzerindeki esnaf mağdur oldu

Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'na yapılan ziyarette ise, jandarma personeliyle bayramlaşma gerçekleştirildi. Jandarma personeli de belediye ekiplerine teşekkür ederek, vatandaşların huzuru ve güvenliği için çalışmalarına devam edeceklerini ifade ettiler.

112 Acil İstasyonu ziyareti ise sağlık görevlilerine bayramlarını iletmek ve acil sağlık hizmetleri konusunda yapılan özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etmek amacıyla gerçekleştirildi. Sağlık personeli, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, bayram süresince acil durumlara hızlı müdahale ederek vatandaşların sağlık hizmetlerine erişimini sağlamaya devam edeceklerini belirttiler.

Son olarak Ramazan Yaman Huzurevi ziyaretiyle huzurevi sakinlerinin bayram sevincine ortak olundu. Huzurevi sakinleriyle yapılan sohbetlerde, onların duaları alınarak, bayramın manevi atmosferi pekiştirildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay