Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Lüleburgaz ilçesine bağlı Oklali köyünde gerçekleştirilen çeltik hasadıyla ilgili bir açıklama yaptı. 1500 dönümlük geniş bir alanda yapılan hasada İlçe Müdürü ve teknik personeller de katıldı. Çiftçilerin yoğun emeğiyle yetiştirilen çeltiklerin hasat süreci başarıyla tamamlandı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, verimli bir hasat dönemi geçirildiğini belirterek, çiftçilere verdikleri desteklerin devam edeceğini ifade etti. Bu tür hasat etkinlikleri, bölgedeki tarımsal üretimin önemini vurgulamak ve üreticilerle dayanışmayı güçlendirmek adına büyük önem taşıyor.

Klasik araç tutkusunu işe dönüştürdü, fiberglas araç üretiminde sınır tanımıyor Klasik araç tutkusunu işe dönüştürdü, fiberglas araç üretiminde sınır tanımıyor

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Lüleburgaz ilçemizin Oklali köyünde, 1500 dönümlük alanın Çeltik hasadı, İlçe Müdürümüz ve teknik personellerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.” ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay