Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Meclis Başkanı Fahri Cömert, Başkan Yardımcısı Şevket Muntaş ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Eren, yeni Vergi Dairesi Müdürü Gülcan Buyruk’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında iş dünyasının vergilendirme süreçleri, yerel ekonomik gelişmeler ve vergi uygulamaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Oda Başkanı İlhami Cebelli, Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Vergi Dairesi ile iş dünyası arasındaki sürdürülebilir işbirliğinin önemine vurgu yaparak, her zaman işbirliği içinde çalışmaya hazır olduklarını ifade etti. Gülcan Buyruk’a yeni görevinde başarılar dileyen Cebelli, vergilendirme süreçlerinin iş dünyası için kolaylaştırılmasına yönelik önerilerde bulundu.

Ziyaretin ardından Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Meclis Başkanı Fahri Cömert, Başkan Yardımcısı Şevket Muntaş ve Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Eren, yeni Vergi Dairesi Müdürü Gülcan Buyruk'u makamında ziyaret etti. Ziyarette, iş dünyasının vergilendirme süreçleri, yerel ekonomik gelişmeler ve işbirliği fırsatları ele alındı.

Emine Ertürk, Hayatını Kaybetti Emine Ertürk, Hayatını Kaybetti

Ziyaret sırasında Odamız Başkanı, Gülcan Buyruk’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Vergi Dairesi ile Ticaret Odası arasında sürdürülebilir bir işbirliğine her zaman hazır olduklarını belirtti.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner