Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Antalya’da gerçekleştirilen Yörex Fuarı’na Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile katıldı. TOBB Başkanı Sayın M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun davetiyle fuara katılım gösteren heyet, bölgedeki ticaret ve sanayi potansiyelini başka şehirlere tanıtma fırsatı buldu. Aynı zamanda, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen firmalarla bilgi alışverişinde bulunarak, ülke genelindeki iş fırsatları ve ekonomik gelişmeler hakkında bilgi edindi.

Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İlhami Cebelli, fuarın Lüleburgaz ve Vize’nin ekonomik kalkınma hedefleri açısından büyük bir fırsat sunduğunu belirtti. Başkan Cebelli, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yörex Fuarı, Lüleburgaz’ın ve Vize’nin ekonomik potansiyelini tanıtmak ve ülkemizin diğer bölgelerindeki iş fırsatlarını görmek açısından oldukça önemli bir platform. Burada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Fuar boyunca Lüleburgaz TSO heyeti, çeşitli stantları ziyaret ederek, ticaretin farklı alanlarındaki güncel gelişmeleri yerinde görme imkanı buldu. Ayrıca, fuarda düzenlenen çeşitli etkinlikler ve panellere katılarak, tarım, sanayi, turizm ve ticaret konularında bilgi alışverişinde bulundu.

Yaşar Kargın, Hayatını Kaybetti Yaşar Kargın, Hayatını Kaybetti

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay