Başkan Çevikbaş'tan Yeni Atanan Doktora Ziyaret Başkan Çevikbaş'tan Yeni Atanan Doktora Ziyaret

Lüleburgaz TEMA Vakfı, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde öğretmenler için önemli bir etkinlik düzenliyor. 1 Eylül Pazar günü saat 15.00'te Gençlik Parkı'nda gerçekleştirilecek olan Sene Başı Aktif Gönüllü Toplantısı'nda, öğretmenlere "Ekolojik Okur Yazarlık Eğitimi" verilecek. Toplantıda, Minik TEMA (Anaokulu), Yavru TEMA (İlkokul) ve İklim Değişikliği (Ortaokul/Lise) programlarına başvuracak öğretmenlere özel rehber kitaplar hediye edilecek.

TEMA Vakfı Lüleburgaz İlçe Sorumlusu Resül Çokan ve Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, tüm aktif gönüllüleri ve gönüllü olmak isteyenleri bu önemli toplantıya davet etti. Eğitimlerin çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik olarak doğaya duyarlılığı artırmayı amaçladığını belirten yetkililer, iklim değişikliğiyle mücadelede toplumsal farkındalığın önemine vurgu yaptılar.

TEMA temsilcileri, “Değerli öğretmenlerimiz, bu yıl eğitimlerimize katılacak olanlara Ekolojik Okur Yazarlık Öğretmen Rehber Kitabı hediye edilecektir. 1 Eylül Pazar günü saat 15.00'te tüm doğa dostlarını Gençlik Parkı'ndaki toplantımıza bekliyoruz” diyerek çağrıda bulundular.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner