TEMA Vakfı Lüleburgaz Sorumluluğu, Türkiye genelinde büyük bir başarıya daha imza atarak, TEMA Vakfı'nın düzenlediği Saha Koordinasyon Toplantısı’nda yeni ödüller kazandı. 14 - 17 Ağustos 2024 tarihlerinde İstanbul Özyeğin Üniversitesi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit Gönüllülük, Verimlilik, Eğitim, Savunuculuk ve Onur Ödülleri sahiplerini buldu.

Bu önemli organizasyonda, Lüleburgaz TEMA Sorumluluğu, yerel basında en çok yer alan sorumluluk olarak Türkiye 1’incisi oldu. 600 temsilcilik arasından sıyrılan Lüleburgaz TEMA, “Yerel Basında İstatistikler” kategorisinde, 180 okul günü boyunca toplam 402 haberle zirvede yer aldı.

Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, 3 yıl üst üste Hayrettin Karaca ve Ali Nihat Gökyiğit Gönüllülük ve Eğitim Çalışmaları Ödülleri’ni kazanmanın büyük bir onur olduğunu belirtti. Kocaman, bu başarıda emeği geçen basın mensuplarına, aktif gönüllülere, okul idarecileri, öğretmenlere ve tüm TEMA gönüllülerine teşekkürlerini sundu.

Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliklerle Sürüyor Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinliklerle Sürüyor

Lüleburgaz TEMA’nın bu başarısı, sadece yerel basında değil, eğitim çalışmaları ve gönüllülük faaliyetlerinde de Türkiye’de birinci sırada yer almasını sağladı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner