Lüleburgaz Kent Konseyi, bünyesinde yer alan meclis ve çalışma gruplarının temsilcileriyle Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA) bir araya gelerek önümüzdeki üç aylık faaliyet planlarını masaya yatırdı. Toplantıda, kente dair önemli projeler ve uygulamalar ele alındı, yeni hareket planı belirlendi. Kentin sosyal, kültürel ve çevresel gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların detayları da paylaşıldı.

Konsey yetkilileri, Lüleburgaz’ın daha yaşanabilir bir şehir olması adına tüm halkın katılımına ve işbirliğine büyük önem verdiklerini vurguladı. "Sizinle daha güçlüyüz" mottosuyla hareket eden konsey, halkın katılımıyla güçlenen bu planların kentte etkili bir değişim yaratacağına inandıklarını ifade etti.

Personelden Genç Çiftçinin Ceviz Bahçesine Ziyaret Personelden Genç Çiftçinin Ceviz Bahçesine Ziyaret

Toplantıda, farklı alanlardaki meclis ve çalışma gruplarının temsilcileri, planladıkları projeleri ve aktiviteleri paylaştı. Çalışmaların birbiriyle uyumlu bir şekilde ilerlemesi adına ortak bir yol haritası çizildi. Lüleburgaz Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Konseyimiz bünyesindeki meclis ve çalışma gruplarımızın temsilcileri ile birlikte 3 aylık faaliyet planlarımızın görüşerek, kente dair hareket planımızı belirledik. Sizinle daha güçlüyüz!”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner