Lüleburgaz Kent Konseyi, gerçekleştirilen genel kurul toplantısında önemli bir karara imza attı. Toplantı sonucunda, Kadın Meclisi Başkanlığı’na Çiğdem Öz seçildi. Öz, yeni dönemde yönetimi ile birlikte Lüleburgaz’daki kadınların sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamayı hedefliyor.

Lüleburgaz Kent Konseyi’nden yapılan açıklamada, "Bugün gerçekleştirilen genel kurul sonucunda Lüleburgaz Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı’na seçilen Sn. Çiğdem Öz ve yönetimini tebrik ediyor ve aynı zamanda doğal üyesi olarak katıldığı Yürütme Kurulumuza hoş geldiniz diyoruz. Kadının imzasını atacakları güzel bir faaliyet dönemi geçirmeleri dileğiyle." ifadeleri kullanıldı.

Yürütme Kurulu'na doğal üye olarak katılan Çiğdem Öz ve yönetimi, Lüleburgaz’daki kadınların ihtiyaçlarını ve taleplerini daha yakından takip ederek, bu doğrultuda projeler geliştirecekler. Kadın Meclisi, kadınların toplumsal hayatta daha aktif rol alması ve kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için çeşitli eğitim programları, seminerler ve sosyal etkinlikler düzenlemeyi planlıyor.

Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay