"Başarı Doğa’mızda var" sloganıyla başarılarını duyuran Doğa Koleji, Lüleburgaz Kampüs Müdürü Hüseyin Daş’ın yaptığı açıklamayla öğrencilerinin gösterdiği performansı kutladı.

Depremin yaraları bale, resim ve piyano ile sarılıyor Depremin yaraları bale, resim ve piyano ile sarılıyor

Müdür Daş, LGS’de elde edilen kitlesel başarının, Doğa Koleji’nin eğitimdeki üstün performansının bir göstergesi olduğunu belirtti. Başarının bir ekip işi olduğuna vurgu yapan Daş, “Okulumuz, 2024 LGS sonuçlarıyla Kırklareli ilinin ve Türkiye’nin eğitim alanındaki gururu olmayı sürdürüyor. Öğrencilerimizi yalnızca sınav sonuçları için değil, sınav hazırlık sürecinde gösterdikleri azim, çalışma disiplini ve kararlılıkları için tebrik ediyoruz. Doğa Harikalarımızla gurur duyuyor, bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) hazırlığının, öğrencilerin akademik ve duygusal gelişimlerinde önemli bir kilometre taşı olduğunu ifade eden Daş, bu sürecin sadece bilgi birikimini artırmakla kalmadığını, aynı zamanda sınav stresiyle başa çıkma ve stratejik düşünme becerilerini geliştirme açısından da kritik bir dönem olduğunu belirtti.

Doğa Koleji’nin beceri geliştirme programları, nitelikli sınav hazırlık süreçleri ve uluslararası eğitim vizyonuyla Türkiye’nin eğitimdeki lideri olma yolunda emin adımlarla ilerlediği vurgulandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner