Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi'nde sunduğu ücretsiz bisiklet kullanımı ve bisiklet sürüş eğitimi hizmetiyle vatandaşlarına önemli bir fırsat sunuyor. Bisiklet akademisi, tüm yaş gruplarından bireylerin faydalanabileceği bu hizmetle, sağlıklı yaşamı ve çevreci ulaşımı teşvik ediyor.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, "Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademimizde bisikletlerimizden ücretsiz bir şekilde faydalanabileceğinizi ve eğitmenimiz tarafından ücretsiz bir şekilde bisiklet sürüş eğitimi alabileceğinizi biliyor muydunuz?" ifadelerine yer verildi. Bu açıklama, bisiklet sürmeyi öğrenmek isteyen veya bisiklet kullanarak keyifli vakit geçirmek isteyen herkes için büyük bir fırsat sunuyor.

Bisiklet Akademisi'nde, deneyimli eğitmenler tarafından verilen eğitimler sayesinde, bisiklet sürmeyi bilmeyenler kısa sürede bu beceriyi kazanabiliyor. Ayrıca, bisiklet kullanımı konusunda bilgi sahibi olanlar da sürüş tekniklerini geliştirme fırsatı buluyor. Eğitmenler, katılımcılara güvenli bisiklet sürüşü, temel bakım ve onarım konularında da rehberlik ediyor.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay