Lüleburgaz Belediyesi, temiz bir çevre için herkesin sorumluluk alması gerektiğini belirten bir açıklama yaptı. Belediyeden yapılan açıklamada, temizlik görevinin belediye ekiplerince yerine getirildiği ancak temiz tutmanın tüm toplumun ortak sorumluluğu olduğu vurgulandı.

Açıklamada, "Temizlemek görevimiz ancak temiz tutmak tüm toplumun sorumluluğundadır! Arkadaşlarımız yazın kavurucu sıcağında, kışın dondurucu soğuğunda temiz bir Lüleburgaz için canla başla çalışmayı sürdürecek. Daha temiz bir Lüleburgaz mümkün!" ifadelerine yer verildi.

Belediye, temizlik ekiplerinin her mevsim zorlu koşullarda çalıştığını hatırlatarak, vatandaşlardan çevreyi kirletmemelerini ve temizlik kurallarına uymalarını istedi. Lüleburgaz Belediyesi, şehirde düzenli olarak temizlik faaliyetlerini sürdüren ekiplerin işlerini kolaylaştırmak için vatandaşların desteklerini beklediklerini dile getirdi.

Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner