Lüleburgaz Belediyesi, çevre temizliği ve halk sağlığı için önemli bir adım atarak, sadece bir gün içinde 78 ayrı noktadan mobilya ve benzeri atıkları topladı. Belediye ekipleri, yol kenarına bırakılan bu tür atıklara daha hızlı müdahale edebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ev taşımak da 'SERVET' oldu Ev taşımak da 'SERVET' oldu

Belediyeden yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz sadece son 1 günde 78 ayrı noktadan mobilya vb. atıkları topladı, toplamaya devam ediyor. Yol kenarına bırakılan mobilya ve benzeri atıklara daha hızlı müdahale edebilmemiz için 4445539 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilir ya da belediyemiz sosyal medya hesaplarından bize yazabilirsiniz. Çevreye gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz,” ifadeleri kullanıldı.

Vatandaşların çevreye duyarlılığını artırmak ve hızlı müdahale sağlamak amacıyla, Lüleburgaz Belediyesi, atık bildirimlerini kolaylaştırmak için çağrı merkezi ve sosyal medya hesaplarını devreye soktu. Belediye, vatandaşların gördükleri mobilya atıklarını ve diğer büyük çaplı çöpleri bildirmeleri halinde, ekiplerin en kısa sürede müdahale edeceğini belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay