Lüleburgaz Belediyesi, gençlere yönelik yaratıcı ve yenilikçi fikirlerin ortaya çıkması için büyük bir fırsat sunuyor. "Benim de daha yaşanabilir bir Lüleburgaz için bir fikrim var" diyen tüm gençler, 29-30 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan ve 30 saat aralıksız sürecek "Fikir Maratonu"na katılmaya davet ediliyor.

Etkinlik, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi'nde (LYSA) gerçekleştirilecek ve gençlerin, yaşadıkları şehri daha yaşanabilir kılmak için yaratıcı projeler geliştirmelerine olanak tanıyacak. Katılımcılar, takım halinde çalışarak, geleceği planlayacak ve en iyi üç takım ödüllendirilecek.

Lüleburgaz Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Sevgili gençler, Fikir Maratonu'na hazır mısınız? 'Benim de daha yaşanabilir bir Lüleburgaz için bir fikrim var' diyorsanız sizi 29-30 Haziran tarihlerinde tam 30 saat aralıksız sürecek olan Fikir Maratonu'na bekliyoruz! Takımınızı kurup geleceği planlayacağınız, ilk 3 takıma ödül verileceği Fikir Maratonu'na başvurmak için www.luleburgaz.bel.tr adresindeki 'DUYURULAR' bölümünden başvuru yapabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor Yemek borusu genişleyen yavru kedi tavuk sesi çıkartıyor

Fikir Maratonu'na katılmak isteyen gençler, başvurularını 24 Haziran tarihine kadar www.luleburgaz.bel.tr adresinden yapabilecekler.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay