Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü, U-11 oyuncularının Trabzonspor kampı öncesinde gelişimlerine katkıda bulunan Akım Koleji’ne teşekkür etti. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Teşekkürler Akım Koleji. Lüleburgaz Atletik Futbol Akademisinin büyük takımların takibindeki U-11 oyuncularının Trabzonspor kampı öncesi sahalarını açarak gelişimlerine katkı sunan spor ve sporcunun her zaman yanında olan Akım Koleji’ne teşekkür ederiz. Hep birlikte bölgemiz için yeni projeler, yeni umutlar." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Lüleburgaz Atletik Futbol Akademisi, genç yeteneklerin gelişiminde önemli rol oynayan Akım Koleji’ne sağladıkları destek ve olanaklar için minnettarlığını dile getirdi. Akademi, U-11 takımının Trabzonspor kampı öncesi sağlanan bu destekle, oyuncuların daha iyi hazırlanma şansı bulduğunu belirtti.

Akım Koleji, sporun ve sporcunun her zaman yanında olarak, genç futbolcuların gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Kolej, sağladığı bu imkanlarla, bölgedeki genç yeteneklerin gelecekteki başarılarına katkı sağlamakta önemli bir rol oynuyor.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner