Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, halk sağlığını geliştirme çalışmaları kapsamında önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Duran Ada, Lüleburgaz ilçesindeki 10 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne (ASM) ziyaret ederek, burada sunulan birinci basamak sağlık hizmetlerini yerinde inceledi.

Ziyaret sırasında, ASM'de sunulan hizmetlerin kalitesi ve hasta memnuniyeti gibi önemli konular üzerinde duruldu. Ayrıca, sağlık personeli ile yapılan görüşmelerde merkezde karşılaşılan zorluklar ve çözüm önerileri de değerlendirildi. Uzm. Dr. Duran Ada, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, halkın sağlıklı bir şekilde sağlık hizmetlerine erişimini sağlamanın öncelikleri arasında yer aldığını belirtti ve ASM’lerin bu süreçteki önemine vurgu yaptı.

Bu tür ziyaretlerin, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve bölgede yaşayan vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılamak amacıyla düzenli olarak sürdürüleceği belirtildi.

Sıradışı Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Sempozyumu Balıkesir'de yapıldı Sıradışı Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Sempozyumu Balıkesir'de yapıldı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay