Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi, Kütüphane Yaz Programı (KÜYAP’24) kapsamında düzenlediği “Kıtaları Keşfediyorum” etkinliği ile çocuklara dünya kıtalarını tanıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda, kütüphane gönüllüsü Öğretmen Tuğçe Tunalı rehberliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar Okyanusya kıtasını keşfetti.

Yeni Çocuk Kitapları Okuyucularını Bekliyor Yeni Çocuk Kitapları Okuyucularını Bekliyor

Etkinlikte çocuklar, Okyanusya kıtasının özellikleri ve burada yaşayan hayvanlar hakkında bilgi edindi. Bilgilendirici sunumun ardından, çocuklar kıtada yaşayan hayvanların resimleri ile kart oyunu oynadı ve boyama etkinliği gerçekleştirdi. Bu eğlenceli ve eğitici faaliyetlerle, çocuklar hem yeni bilgiler öğrenmenin hem de keyifli zaman geçirmenin tadını çıkardı.

Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Kütüphane Yaz Programı (KÜYAP’24) kapsamında bugün kütüphane gönüllümüz Öğretmen Tuğçe Tunalı ile “Kıtaları Keşfediyorum” etkinliğinde çocuklarımız Okyanusya kıtası ile tanıştı. Bu kıta ve burada yaşayan hayvanlar hakkında bilgi edindikten sonra kıta hayvanlarının resimleri ile kart oyunu ve boyama etkinliği gerçekleştirdiler. Gönüllümüz Tuğçe Tunalı’ya ve katılımcı çocuklarımıza teşekkür ederiz.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner