Kırklareli Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bulut Kent Bilgi Sistemi Veri Konsolidasyonu etkinliğine katılım gösterdi. Etkinlikte kurum temsilcileri, Kent Bilgi Sistemi ve Mezarlıklar Bilgi Sistemleri hakkında önemli bilgiler edindi.

Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Bulut Kent Bilgi Sistemi Veri Konsolidasyonu etkinliğine Kırklareli Belediyesi olarak biz de katıldık. Kurum temsilcilerimiz programda, Kent Bilgi Sistemi ve Mezarlıklar Bilgi Sistemleri konusunda da bilgi sahibi oldu."

Etkinlik boyunca Kırklareli Belediyesi temsilcileri, kent yönetiminde dijitalleşmenin önemini vurgulayan ve veri yönetimi ile ilgili en son teknolojik gelişmeleri içeren sunumları takip etti. Mezarlıklar Bilgi Sistemleri konusunda da bilgi sahibi olan temsilciler, bu sistemlerin şehir planlamasında ve vatandaş hizmetlerinde nasıl daha etkili kullanılabileceğini öğrendi.

Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor Lüleburgaz'da Safkan Atların Sağlık Kontrolleri Sürüyor

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner