Fındık dallarından ördüğü sepetleri bin liradan satıyor Fındık dallarından ördüğü sepetleri bin liradan satıyor

Lüleburgaz Müftülüğü, Şehit Pilot Salih Seyhan Kur'ân Kursu öğrencilerinin Filistinli kardeşlerine yardım etmek amacıyla düzenledikleri anlamlı bir kampanyayı duyurdu. Kurs öğrencileri, Filistin’e gönderilmek üzere bir kumbara hazırladılar ve dualarla paralarını bu kumbaraya attılar. Toplanan para, Türkiye Diyanet Vakfı’na teslim edildi.

Lüleburgaz Müftülüğü yaptığı açıklamada, "Öğrenciler Filistinli kardeşlerimize yardım yaptılar. Şehit Pilot Salih Seyhan Kur'ân Kursu talebeleri Filistinli kardeşlerine gönderilmek üzere Filistin kumbarası yaptılar. Kumbaraya dualarla paralarını atan öğrenciler, orada biriken parayı ise Türkiye Diyanet Vakfı’na teslim ettiler. Bu hassasiyetlerinden ve merhametli kalplerinden dolayı minik öğrencilerimizi tebrik ederiz." ifadelerini kullandı.

Bu yardım kampanyası, küçük yaşta dayanışma ve yardımlaşma bilincinin gelişmesine katkıda bulunurken, öğrencilerin merhametli ve duyarlı kalplerini de gözler önüne serdi. Müftülük, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini ve toplumda farkındalık oluşturmak adına çalışmaların süreceğini belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner