Kıyıköy Belediyesi, kumsal temizleme ve düzenleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye ekipleri, gece gündüz demeden çalışarak halkın ve misafirlerin daha temiz ve estetik bir kumsalda denize girebilmesi için yoğun çaba harcıyor.

Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "Kumsal temizleme ve düzenleme çalışmalarımız ekiplerimizce gece gündüz demeden tüm hızıyla devam ediyor. Halkımızın ve değerli misafirlerimizin rahat denize girebilmeleri için gerekli hijyenin sağlanmasının yanı sıra kumsaldaki estetik görünüm de amaçlanmaktadır" denildi. Başkanlık, kumsalın temizlenmesi ve düzenlenmesinin sadece hijyenik bir çevre sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda Kıyıköy’ün doğal güzelliklerinin korunmasına da katkıda bulunduğunu vurguladı.

Kaynarca Belediyesi İlaçlama Çalışmalarını Tamamladı Kaynarca Belediyesi İlaçlama Çalışmalarını Tamamladı

Kıyıköy Belediye Başkanlığı, çalışmalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti. "Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim" ifadeleriyle ekiplerin özverili çalışmalarının önemine dikkat çeken Belediye, vatandaşların ve misafirlerin bu yaz sezonunda temiz ve düzenli bir kumsalda keyifli vakit geçirebilmeleri için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay