Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağlamak ve onların yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak amacıyla çeşitli kültürel ve sportif kulüp dersleri düzenliyor. Okul tarafından başlatılan bu kulüp faaliyetleri, öğrencilere hem eğlenceli hem de öğretici anlar yaşatırken, aynı zamanda sosyal becerilerinin gelişimine de destek oluyor.

Tekirdağ'da 'Bilmeyen Kalmasın 4' bilim şenliği düzenlendi Tekirdağ'da 'Bilmeyen Kalmasın 4' bilim şenliği düzenlendi

Kulüpler arasında müzik, resim, spor, drama gibi pek çok farklı alan bulunuyor. Öğrenciler, bu kulüplerde hem ilgi duydukları alanlarda derinlemesine bilgi edinme fırsatı buluyor hem de yeni hobiler keşfediyor. Eğlenirken öğrenen öğrenciler, yaratıcılıklarını geliştirirken çeşitli alanlarda becerilerini artırma imkanı elde ediyor.

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmek ve yeni ilgi alanları keşfetmelerini sağlamak amacıyla başlattığımız kulüp derslerimiz tüm hızıyla devam ediyor! Kültürel ve sportif kulüplerimizde keyifli ve öğretici anlar yaşayan öğrencilerimiz, eğlenirken öğreniyor ve sosyalleşiyor. Her bir kulüp, çocuklarımızın yaratıcılığını desteklerken, farklı alanlarda becerilerini artırmalarına da olanak tanıyor.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner