Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi, devir teslim töreninin ardından Kırklareli Cam Sanayi Paşabahçe Fabrikası kalite kontrol bölümü çalışanları ve işyeri temsilcisi Salih Akbaş’ı yeni Şube Başkanı Tamer Soysal ve şube yönetimi ile bir araya getirdi.

Ziyaret esnasında işyeri temsilcisi Salih Akbaş ve çalışanlar, yeni şube yönetimini tebrik ederek başarılar dilediler. Sendika yönetimi, işçilerin taleplerini ve önerilerini dinleyerek, çalışma koşullarını daha iyi hale getirmek için ortak bir irade sergileneceğini vurguladı.

Kristal-İş Trakya Şubesi, bu nazik ziyaretlerinden dolayı Paşabahçe Fabrikası çalışanlarına ve işyeri temsilcisine teşekkürlerini iletti. Yapılan açıklamada, “Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanlığı devir teslim sonrası Kırklareli Cam Sanayi Paşabahçe Fabrikası kalite kontrol bölümü çalışanı üyelerimiz ve işyeri temsilcimiz Salih Akbaş yeni Şube Başkanımız Tamer Soysal'ı ve şube yönetimimizi ziyaret etmişlerdir. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadeleri yer aldı.

Pınarhisar’da Yapılacak Projeler Ele Alındı Pınarhisar’da Yapılacak Projeler Ele Alındı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner