Kırklareli Cam Sanayii Paşabahçe Fabrikası Ayaklı Pres Borcam Üretim Hattı çalışanı sendika üyeleri, Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş ve şube yönetimini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında çalışan üyeler, sendika yönetimi ile görüş alışverişinde bulundu ve taleplerini iletti.

Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek Kıbrıs gazisi 50 yıl sonra göğsünde mermi olduğunu öğrendi, mermiyle mezara gidecek

Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Mehmet Özmüş, üyelerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

Ziyaretin ardından sendika yönetimi ve üyeler, çalışma koşulları ve sendikal faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Sendika yönetimi, üyelerin her zaman yanında olacaklarını ve sorunların çözümü için birlikte hareket edeceklerini vurguladı.

Kristal-İş Sendikası Trakya Şubesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’Kırklareli Cam Sanayii Paşabahçe Fabrikası Ayaklı Pres Borcam Üretim Hattı çalışanı üyelerimiz, Kristal-İş Sendikası Trakya Şube Başkanımız Mehmet Özmüş ve şube yönetimimizi ziyaret etmişlerdir. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.’’

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner