Kristal İş Sendikası Trakya Şubesi, uluslararası dayanışma ziyaretinde bulunan sendika temsilcilerine yönelik bir teşekkür mesajı yayımladı. Mesajda, IndustriALL Küresel Sendika’nın Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan, Alman Kimya, Maden ve Enerji İşçileri Sendikası IG BCE Delegasyonu'ndan IG BCE Genel Başkanı ve aynı zamanda IndustriAll Avrupa Genel Başkanı olan Michael Vassiliadis, IG BCE Yönetim Kurulu Üyesi Alexander Bercht ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Hannes Hauke Kühn’e özel olarak teşekkür edildi.

Kristal-İş Sendikası Genel Başkanı Bilal Çetintaş tarafından yapılan açıklamada, ziyarette gösterilen dayanışma ve üyelerin kıymetli emeğiyle üretilen hediyeler için minnettarlık dile getirildi.

Çetintaş, bu anlamlı ziyaretin sendika üyeleri arasındaki birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirdiğini belirterek, emeğin uluslararası alanda da büyük değer taşıdığını vurguladı.

Çetintaş mesajında şu ifadelere yer verdi;"Sendikamızı ziyaret ederek bizlerle dayanışma gösteren, IndustriALL Küresel Sendika’nın Genel Sekreter Yardımcısı sevgili Kemal Özkan’a,

Alman Kimya, Maden ve Enerji İşçileri Sendikası IG BCE Delegasyonundan IG BCE Genel Başkanı - IndustriAll Avrupa Genel Başkanı - IndustriALL Küresel yönetim kurulu üyesi Michael Vassiliadis’e,

IG BCE Yönetim Kurulu Üyesi - IndustriAll Küresel ve IndustriAll Avrupa yönetim kurulu üyesi Alexander Bercht’e ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Hannes Hauke Kühn’a teşekkür ederim.

Üyelerinin kıymetli emeğiyle üretilen değerli hediyeleri için de kendilerine müteşekkirim."

Öz Sağlık-İş Sendikası'ndan ŞÖNİM Ziyareti Öz Sağlık-İş Sendikası'ndan ŞÖNİM Ziyareti

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay