Mantar bol olunca yol kenarları araçlarla doldu Mantar bol olunca yol kenarları araçlarla doldu

Kırklareli Kent Konseyi, 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri kapsamında köy muhtarlarına ve gönüllülere afişler ulaştırarak, yöre halkını ve üreticileri şenliklere davet etti. Kent Konseyi, bu etkinlikte yöre insanının sabrı, emeği, azmi, yardımlaşması ve alın teriyle elde edilen bereketin ve umutların paylaşılacağını vurguladı.

Kent Konseyi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Yenice köyü muhtarımız Hasan Başkan, Evciler köyü önceki dönem muhtarlarımızdan Mehmet Çevik, İslambeyli köyü muhtarımız Burhan Çetin, Poyralı köyü muhtarımız Varol Nalbant ve Üsküpdere muhtarlığımıza ve köy kahvelerine 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri afişlerimiz ulaştırıldı.

Muhtarlarımız ve gönüllülerimizin desteği ile köylerimizden üreticilerimizi stant talebi ve en iyi bağ, üzüm yarışması için 15. Yayla, Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenliklerine davet ediyoruz. Yöre insanının sabrı, emeği, azmi, yardımlaşması, alın teriyle bereketin ve umutların paylaşıldığı bağcının bayramını, birlikte sevinç, coşku ile kutlamak dileğiyle.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner