AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, 14 Haziran 2024 tarihinde Kırklareli'de meydana gelen sağanak yağış ve dolu felaketi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Üsküp, Kavaklı, Kızılcıkdere, Üsküpdere, Asilbeyli, Karahıdır, Yenice ve Hacıfaklı köylerinde tarım arazilerinde oluşan zararlara dikkat çeken Kovankaya, felaketten etkilenen üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kovankaya, mesajında şunları belirtti: “14 Haziran 2024 tarihinde ilimizde meydana gelen sağanak yağış ve dolu, Üsküp, Kavaklı, Kızılcıkdere, Üsküpdere, Asilbeyli, Karahıdır, Yenice ve Hacıfaklı köylerinde tarım arazilerinde zarar oluşturmuştur. Yaşanan felaketten zarar gören üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Siyasi hayatında 5 cumhurbaşkanı gören rakipsiz muhtar, 8'inci döneminde vatandaşlara hizmet ediyor Siyasi hayatında 5 cumhurbaşkanı gören rakipsiz muhtar, 8'inci döneminde vatandaşlara hizmet ediyor

Kırklareli'deki çiftçiler için zor bir dönem olan bu felaketin etkilerinin en kısa sürede giderilmesi temennisinde bulunan Kovankaya, devletin ve ilgili kurumların her zaman üreticilerin yanında olduğunu vurguladı.

Haber: Arzu Dursun Atay 

Muhabir: Arzu Dursun Atay