AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, belde ve mahalle başkanlarıyla düzenlenen olağan toplantıda saha çalışmalarını değerlendirerek, parti teşkilatının çalışmalarını gözden geçirdiklerini belirtti. Kovankaya, toplantının ardından yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Toplantıda, belde ve mahallelerde yürütülen projeler, vatandaşlarla olan iletişim ve yerel sorunların çözümüne yönelik atılan adımlar ele alındı. Başkan Kovankaya, saha çalışmalarının önemine değinerek, AK Parti'nin halkın ihtiyaçlarına en hızlı ve etkili şekilde cevap verebilmek için sürekli olarak sahada olacağını belirtti.

TİP’ten 6-7 Eylül Açıklaması TİP’ten 6-7 Eylül Açıklaması

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, ‘’Belde ve Mahalle Başkanlarımız ile olağan toplantımızı gerçekleştirerek saha çalışmalarımızı değerlendirdik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah.’’ ifadelerine yer verildi. Kovankaya, toplantının verimli geçtiğini ve teşkilatın sahada daha etkin çalışabilmesi için önemli kararlar aldıklarını ifade etti.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay