Türkiye ve Çekya arasında çevre koruma işbirliğine ilişkin niyet beyanı imzalandı Türkiye ve Çekya arasında çevre koruma işbirliğine ilişkin niyet beyanı imzalandı

S.S. Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramis Özgen, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Tahsin Onat ve Kooperatif Müdürü Levent Koç, 31 Mart Yerel Seçimlerinde tekrar Vize Belediye Başkanı olarak seçilen Ercan Özalp'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Kooperatif yöneticileri, Belediye Başkanı Ercan Özalp'e tebriklerini ileterek, yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar dilediler. Görüşmede ayrıca, kooperatif ile belediye arasındaki iş birliğinin önemi ve gelecekte gerçekleştirilebilecek ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

S.S.Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi tarafından yapılan açıklamada, ‘’Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ramis Özgen, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Hasan Tahsin Onat ve Kooperatif Müdürümüz Sayın Levent Koç, 31 Mart Yerel seçimlerinde tekrar Vize Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Ercan Özalp’i makamında ziyaret etmişlerdir.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay