Kofçaz Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen yıl sonu sergisinin açılışı, Kofçaz Kaymakamı Onur Bektaş, Belediye Başkanı Levent Şenol, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Ergin, Kofçaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Zafer Topuz, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, usta öğreticiler, kursiyerler ve halkın katılımıyla gerçekleşti.

Açılış töreninde konuşan yetkililer, halk eğitiminin önemine vurgu yaparak, toplumun her kesiminden insanın bu tür etkinliklere katılımının kültürel gelişime katkı sağladığını ifade ettiler. Sergide yer alan eserlerin çeşitliliği ve niteliği hakkında konuşan yetkililer, kursiyerlerin gösterdiği emeğin takdire değer olduğunu belirttiler.

Pınarhisar Tarım ve Gençlik Festivali Başlıyor Pınarhisar Tarım ve Gençlik Festivali Başlıyor

Açılışın ardından, Kofçaz Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca yaptığı çalışmaların sergilendiği alan gezildi. Resim, el işleri, ahşap boyama gibi çeşitli alanlarda üretilen eserler, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Kofçaz Halk Eğitimi Merkezi'ndeki Yıl Sonu Sergisi, 6 Haziran Perşembe günü saat 11.00'de Elmacık Köyü'nde devam edecek. Sanatseverler ve halk, sergiyi ziyaret ederek kursiyerlerin emeklerini yakından görebilecekler.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay