Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, Bulgaristan'da meydana gelen yangına destek veren ekiplere teşekkür etti. Kofçaz Belediyesi, Kırklareli Belediyesi, İl Özel İdaresi, Orman Bölge Müdürlüğü ve AFAD'a bağlı ekiplerin yangın söndürme çalışmalarına sınırı geçerek katıldıklarını belirten Şenol, yangının kontrol altına alınmasında gösterilen çabalar için minnettarlığını ifade etti.

Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor Terörle mücadelede iki gözünü ve bir ayağını kaybeden gazi hayata sımsıkı sarılıyor

Başkan Şenol, yangın söndürme çalışmalarına katılım sağlayan tüm ekiplere teşekkür ederek, ‘’Komşu ülkemiz Bulgaristan’da meydana gelen yangına Kofçaz Belediyemiz, Kırklareli Belediyesi, İl Özel İdaresi, Orman Bölge Müdürlüğü ve AFAD'a bağlı ekiplerimiz sınırı geçerek söndürme çalışmalarına katılım sağladılar. Söndürme çalışmalarına katılım sağlayan tüm ekiplere teşekkürlerimi sunuyorum. Komşumu ülkemiz Bulgaristan'a sahada görev alan ekipleri ve zarar görenlere de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner