Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin" Arslan: "Çalışanların Ağır Vergi Yükü Hafifletilsin"

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, Lüleburgaz'daki 16. Esnaf TEMA gönüllüsü olarak "Serpil Özcengiz Seramik ve Cam Atölyesi"nin TEMA ailesine katıldığını büyük bir sevinçle duyurdu. Kocaman, "TEMA Ailemize hoş geldiniz" diyerek, esnafın doğaya ve sürdürülebilir yaşama olan duyarlılığına vurgu yaptı.

Kocaman, yeni eğitim-öğretim yılı için TEMA sınıflarına yönelik planladıkları heyecan verici bir projeden de bahsetti. İleri Dönüşüm Atölyesi adı verilen bu proje ile çocuklara geri dönüşümün önemi ve sürdürülebilir yaşam bilinci aşılanacak. Kocaman, bu projenin tasarlandığını ve Lüleburgaz’daki okullara şimdiden müjdesini vermek istediklerini belirtti.

Kocaman, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Lüleburgaz'da 16. Esnaf TEMA'mız "Serpil Özcengiz Seramik ve Cam Atölyesi" ailecek TEMA gönüllüsü oldu. TEMA Ailemize hoş geldiniz. Yeni eğitim öğretim yılında TEMA sınıflarımıza İleri Dönüşüm Atölyesi yapmak için müthiş bir proje tasarladık. Okullarımıza şimdiden bu güzel projenin müjdesini vermek istedik.”

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner