60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar 60 yıllık tecrübe: Ayakkabı tamirciliğiyle ağaran saçlar

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, Lüleburgaz Durak Mahallesi’nde bulunan Hayrettin Karaca Parkı’na konulan beş adet çardak için Lüleburgaz Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu. Kocaman, parkta yer alan ağaçların hızla büyüdüğünü ve bu alana katkıda bulunmanın kendileri için büyük bir anlam taşıdığını belirtti.

“Toprak Dede” olarak bilinen TEMA Vakfı kurucusu Hayrettin Karaca’nın isminin bu parkta yaşatılmasının kendileri için çok değerli olduğunu dile getiren Kocaman, Toprak Dedemizin ismi sonsuza dek çocuk sesleri, kuş sesleri ile yaşayacak.” dedi.

Lüleburgaz Belediyesi’nin parkın güzelleştirilmesine yönelik bu katkısının, çevre bilincini artırma yolunda önemli bir adım olduğunu belirten Kocaman, çardakların ziyaretçilerin parkı daha rahat ve keyifli bir şekilde kullanmalarına olanak sağlayacağını ifade etti.

Kocaman, son olarak Lüleburgaz Belediyesi’ne bu anlamlı katkılarından dolayı kocaman teşekkür ettiklerini söyledi ve parkın gelecekte de doğayla uyumlu projelerle zenginleştirileceğini umut ettiklerini belirtti.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner