Kırklareli Merkez’de hayırsever Feriha Aldoğan tarafından yaptırılacak olan “Feriha - Ahmet Aldoğan Çok Amaçlı Salon ve Etüt Merkezi” projesi için yapım protokolü imzalandı. Protokol, Kırklareli Valisi Uğur Turan, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun ve hayırsever Feriha Aldoğan arasında Valilik Atatürk Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gündoğdu, Kızılcıkdere Köyü Bağ Bozumu Şenliklerine Katıldı Gündoğdu, Kızılcıkdere Köyü Bağ Bozumu Şenliklerine Katıldı

“Feriha - Ahmet Aldoğan Çok Amaçlı Salon ve Etüt Merkezi”, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hibe edilecek ve Kırklareli halkının kullanımına sunulacak. Eğitim ve kültürel faaliyetlerin yürütülmesine imkan tanıyacak olan bu yeni merkezin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Projenin hayata geçmesiyle birlikte, Kırklareli’de öğrenci ve vatandaşlar için önemli bir sosyal alan daha oluşturulmuş olacak.

Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kırklareli Merkez İlçemizde hayırsever Feriha Aldoğan tarafından yaptırılarak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne hibe edilecek olan Feriha - Ahmet Aldoğan Çok Amaçlı Salon ve Etüt Merkezi’nin yapım protokolü, Valimiz Sayın Uğur Turan, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun ve hayırsever Feriha Aldoğan arasında, Valilik Atatürk Toplantı Salonu’nda imzalandı. Kırklarelimize kazandırılan bu eserde emeği geçen herkese teşekkür eder, şehrimize hayırlı olmasını dileriz.”

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay